about

Mijn naam is Bart Eysink. Van kleins af aan wilde ik graag meubelmaker worden.

Als het mooi weer bart-bluewas ging ik buiten timmeren en als het regende zat ik binnen met lego te spelen of te tekenen. Elke keuze die ik maakte op het gebied van onderwijs was gericht op het meubelmaken. Door de tijd heen ontdekte ik een sterke creatieve kant, waardoor ik mij ging specialiseren in het ontwerpen.

In 2013 ben ik afgestudeerd als ambachtelijk ontwerpend meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam. Na de diplomering ben ik met veel plezier begonnen aan de kunstacademie Artez in Arnhem. Echter door de positieve reacties op mijn examenwerkstuk en door mijn grote liefde voor het vak, heb ik op 1 januari 2014 besloten een eigen meubelmakerij en ontwerpstudio te beginnen.

werkwijze

Bart Ontwerpstudio is voornamelijk gericht op het ontwerpen en maken van meubels en interieur- en woonaccessoires. We begeleiden u bij het ontwerp, waarna we het product op maat maken. Met behulp van onze contacten en onze kennis van het materiaal en de technieken kunnen wij ervoor zorgen dat uw wens verwezenlijkt wordt.

In het ontwerpproces houden we u op de hoogte van de stappen en keuzes in de vormgeving, om uiteindelijk samen tot het gewenste ontwerp te komen. Op basis daarvan krijgt u van ons een offerte.

Voor elke meubel die Bart Ontwerpstudio produceert wordt er een boom geplant door Trees For All. Hierdoor werken we samen aan het herstel van het milieu. We zullen namens beide partijen een certificaat aanbieden aan de klant. Voor meer informatie, klik hier.

schaaf

vormvoorstel en offerte

U kunt geheel vrijblijvend een vormvoorstel aanvragen voor uw meubel of project. Dit voorstel zal na een persoonlijk gesprek uitgewerkt en aangeboden worden. Een voorstel zal bestaan uit schetsen, sfeercollages en een uitgebreide beschrijving van het product.

Op basis van het vormvoorstel kunt u beoordelen of het meubel/project naar wens is. Zodra dat het geval is kunt u op een offerte aanvragen. Deze zal bestaan uit onder meer een 3D tekening, detail- en sfeerafbeeldingen, evenals de prijs en uitleg van het productieproces.

Vóór het maken van het ontwerp en de offerte stellen we een bedrag vast. Deze is afhankelijk van de omvang van het project. Dit bedrag zal alleen gefactureerd worden wanneer u na de offerte afziet van de aanschaf. Dit doen we omdat het ontwerpen en uitwerken van alle details veel tijd vraagt. Mocht u na het ontvangen van de definitieve offerte uw akkoord geven voor de bouw, dan komt het berekende bedrag voor de offerte te vervallen.

ffb12f_349b668888734fba8b8258c659879e9c.jpg_srz_p_931_290_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz